ONZE PROFIELEN
Advocatenkantoor Bollaert & Van Damme wordt gevormd door mr. Sofie Bollaert en mr. Annelies Van Damme. Het kantoor werkt samen met Meester Filip Van Damme uit Oedelem

Sofie Bollaert

Sofie Bollaert studeerde in 2001 af in de rechten aan de Universiteit Gent met grote onderscheiding. Daarna werd ze advocaat aan de Brugse balie, thans Balie West-Vlaanderen.  Zij heeft een aanvullende opleiding tot jeugdadvocaat gevolgd.

Sofie Bollaert was van 2008 tot en met 2011 lid van de Raad van de Orde van de Balie te Brugge en lid van de commissie betwisting erelonen.  Van 2009 tot en met 2011 was zij stagesecretaris en voorzitter van de stagecommissie.

Sofie Bollaert heeft een uitgebreide expertise in het aansprakelijkheids-, medisch en verkeersrecht en de afhandeling van lichamelijke schade na (verkeers- en therapeutische/medische) ongevallen.  Zij heeft publicaties in Wet en Duiding Wegverkeer van F. GLORIEUX, G. JOCQUE en R. SIERENS.

Sofie Bollaert legt zich ook toe op de procedure inzake bewind over onbekwamen.  Cliënteel kan bij haar terecht voor de redactie van het verzoekschrift tot de aanstelling van een bewindvoerder. Tevens oefent zij ook zélf het mandaat van bewindvoerder uit.

Daarnaast zijn er de gebruikelijke materies van huur, burengeschillen, factuurinvorderingen,…

Het tweede kantoor van Sofie Bollaert is gelegen te 8750 Zwevezele, Yzerbergstraat 4A.

sofie@bollaert-vandamme.be

B.V.B.A. Bollaert-Voet – BE0897.574.949

Annelies Van Damme

Annelies Van Damme studeerde in 2010 af als master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven met grote onderscheiding. Hierna werd zij advocaat aan de Balie Brugge, thans de balie West-Vlaanderen.

Zij heeft in 2014 het certificaat als jeugdadvocaat behaald na het volgen van de bijzondere opleiding jeugdrecht.

Annelies Van Damme heeft een uitgebreide expertise in diverse rechtstakken en is voornamelijk actief binnen het familierecht, huurrecht, jeugdrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en verkeersrecht.

Daarnaast oefent ze tevens het mandaat van bewindvoerder uit.

Het tweede kantoor van Annelies Van Damme is gelegen te 8730 Oedelem, Beekstraat 96.

annelies@bollaert-vandamme.be

BV Advocaat Van Damme Annelies BE 0803.805.445

Filip Van Damme

Advocatenkantoor Bollaert & Van Damme werkt samen met meester Filip Van Damme uit Oedelem.

Filip Van Damme is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1981 en is na zijn legerdienst in 1982 advocaat geworden aan de Balie Brugge, thans balie West-Vlaanderen

Filip Van Damme heeft uitgebreide ervaring in verschillende rechtstakken, in het bijzonder in het familierecht, verkeersrecht, ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Filip Van Damme oefent tevens het mandaat van bewindvoerder uit.

Kantoorgegevens Filip Van Damme

Hoofdkantoor:

Beekstraat 96

8730 Beernem (Oedelem)

Tel. 050/78.11.87

Fax 050/78.03.34

filip@vandamme-advocaten.be

Tweede Kantoor:

Zilverstraat 5

8000 Brugge

 

Uitgerust met een uitgebreide expertise en ervaring staat advocatenkantoor Bollaert & Van Damme voor u klaar om u te adviseren, bij te staan of te vertegenwoordigen op een groot aantal juridische domeinen. Heeft u een vraag of wenst u een afspraak, neem gerust contact met ons op!

Contacteer ons